Welcome To Turkey

Java e Anglishtes erdhi plot me entuziazëm dhe emocione. Nxënësit sollën me projektet e tyre një pjesë nga tradita dhe kultura. Ajo që spikati më tepër ishte informacioni që sollën për Turqinë në gjuhën angleze. Mysafirët i pritën me kafe turke dhe bakllava si pjesë e traditës .5B