Akomodimi

 ‘’Turgut Ozal’’ Durrës  ofron  mundësi  akomodimi në ambientet e konvikteve  për nxënësit që vijnë nga rrethet. Në godinat tona ofrohen kushte mjaft të mira, ku pastërtisë i kushtohet një kujdes shumë i veçantë  pa harruar sigurinë e cila është një ndër prioritetet kryesore të konvikteve tona.

Konvikti ofron:

  • Dhomat për 4- 6 nxënës.
  • Sistem grohjeje ( kaldajat )
  • Brenda javës studim 2 orë në sallat e studimit
  • Salla e kompjuterave, të cilat nxënësit mund ti përdorin për realizimin e detyrave të ndryshme .
  • Tre vakte ushqim, ku çdo ditë këto vakte janë të ndryshme. Ushqimi është i kontrolluar dhe gatuhet i freskët.
  • Survejohet nga kamerat 24/7.
  • Makinë larëse dhe mjetet e duhura për hekurosje.
  • Aktivitete social-kulturore

Akomodimi

Konviti për Djem
Konvikti për Vajza

Përveç anës së edukimit ne iu kushtojmë rëndësi e veçantë aktiviteteve të ndryshme si brenda ashtu edhe jashtë konviktit. Brenda konviktit shfrytëzohen: kinemaja, salla e kërcimit, ambjentet sportive si fusha e volejbollit, basketbollit, futbollit etj.

Aktivitete nuk i zhvillojmë vetëm në ambjente të mbyllura, por edhe në natyrë duke organizuar piknik, shëtitje, eskursione etj.