C


STRUKTURA E SHKOLLËS

Kompleksi  “Turgut Özal”  Durrës  përbëhet nga 3 godina simetrike ; një kinema, një  sallë   e madhe konferencash , tre  fusha sportive  ,dy palestra dhe mjedise komode  për zhvillimin e një mësimi sa më efektiv. Të gjitha ambjentet e shkollës  janë  të pajisura me  sistem ngrohjeje dhe shumica e klasave kanë tabela elektronike. Çdo klasë  ka nga 12 banka dhe  në muret e klasave  si dhe koridoreve  janë vendosur stenda, të cilat paraqesin punimet e nxënësve  në lëndë të ndryshme.

Struktura e godinës C:

  • Klasa për nxënësit nga klasa e parë deri në klasë n e 5-ë
  • Kabinete bashkëkohore të muzikës, pikturës si dhe kërcimit
  • Sallë mësuesish
  • Kantina e shkollës
  • Konvikt për misafirë
  • Klasa për fëmijet e kopshtit të pajisura me dërrasë elektronike
  • Cirk lojrash për femijet e kopështit
  • Dhomë gjumi për fëmijët në çerdhe
  • Zyra e psikologes së shkollës
  • Laboratorit kompjuterit