B


STRUKTURA E SHKOLLËS

Kompleksi  “Turgut Özal”  Durrës  përbëhet nga 3 godina simetrike ; një kinema, një  sallë   e madhe konferencash , tre  fusha sportive  ,dy palestra dhe mjedise komode  për zhvillimin e një mësimi sa më efektiv. Të gjitha ambjentet e shkollës  janë  të pajisura me  sistem ngrohjeje dhe shumica e klasave kanë tabela elektronike. Çdo klasë  ka nga 12 banka dhe  në muret e klasave  si dhe koridoreve  janë vendosur stenda, të cilat paraqesin punimet e nxënësve  në lëndë të ndryshme.

Struktura e godinës B:

 • Klasa për nxënësit nga klasa e 6-ë deri në klasë n e 9-ë
 • Laboratore bashkëkohorë të kimisë, biologjisë , fizikës dhe kompjuterit
 • Sallë mësuesish
 • Klasa për përgatitje n e nxënësve në olimpiada (Olympiad class)
 • Dhoma për t’i dhënë nxënësve olimpiadë  të avancuar (Olympiad  room)
 • Konikt për misafirë
 • Menca e shkolles ku gatuhen ushqime tradicionale shqiptare si dhe turke.
 • Menca Vip për misafirë
 • Palestër e mbyllur sportive
 • Zyra e IT
 • Zyrat e administrates së shkollës