MUAJI I HISTORISË DHE GJEOGRAFISË

  • Post category:Latest News

Nëntori qe i mbushur me plot aktivitete në shkollën tonë. I cilësuar si Muaji i Historisë dhe  Gjeografisë solli në vëmendjen e të gjithëve figura të shquara të historisë botërore,…

Continue Reading MUAJI I HISTORISË DHE GJEOGRAFISË

TAKIMET ME PRINDËR

  • Post category:Latest News

Që në fillim të muajit nëntor deri në dhjetëditëshin e parë të muajit dhjetor në shkollën tonë janë organizuar mbledhje me prindër.Takimet e fundit ishin ato me prindërit e vogëlushëve…

Continue Reading TAKIMET ME PRINDËR