Në vrazhdën e aktiviteteve te organizuar nga zyra e këshillimit të nxënësit. Maturantët e shkollës së mesme ” Turgut Ozal ” Durrës, organizuan një vizitë në ambientet e Universitetit ” Epoka”.
Hap pas hapi nxënësit u informuan mbi programin e studimeve në këtë Universitet. U organizuan takime me pedagogë të degëve të ndryshme, të cilat ishin frytdhënëse.
Ky mirëinformim dhe kjo gatishmëri nga Universiteti Epoka ngjalli shumë interes tek maturantët tanë.
I urojmë shumë suksese Universitetit “Epoka” dhe maturantëve në vazhdim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here