Nxënësi i shkollës sonë Gred Braho falë inteligjencës, punës sistematike dhe të palodhur arriti të pranohet në Universitetin e Harvard-it me bursë të plotë.
Ndihemi krenarë për ty Gred. Të urojmë gjithmonë suksese!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here