Njoftim

Të nderuar prindër! Ju vëmë në dijeni, se në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, dita e hënë (dt.23.09.2019) është pushim. Në këtë situatë të vështirë…

Continue Reading Njoftim