Në Kopësht

Në Kopësht

  • Post category:Latest News

Dita në kopshtin tonë fillon plot me gjallëri dhe argëtim. Femijët e gjejnë veten në ambientet e kopshtit duke u argëtuar , mësuar dhe disiplinuar. Cdo ditë u shton atyre njohuritë dhe kënaqësinë për të njohur nga afer ambientin që i rrethon .Mirëqenia dhe siguria e tyre janë prioriteti ynë për ti bere ata të ndihen sa më të lumtur.