Në Kopësht

Dita në kopshtin tonë fillon plot me gjallëri dhe argëtim. Femijët e gjejnë veten në ambientet e kopshtit duke u argëtuar , mësuar dhe disiplinuar. Cdo ditë u shton atyre njohuritë dhe kënaqësinë për të njohur nga afer ambientin që i rrethon .Mirëqenia dhe siguria e tyre janë prioriteti ynë për ti bere ata të […]

Kolegjistë të suksesshëm

Në shkollën “Turgut Özal” Durrës, studiojnë nxënës nga qytete të ndryshme të Shqipërisë.Pavarësisht nga vijnë, ata i bashkon dëshira për të mësuar e për të realizuar ëndrrat e tyre.Këto ëndrra nuk mbeten thjesht dëshira, por formësohen e bëhen të prekshme nga shumë prej tyre. Kjo falë talentit, punës së vazhdueshme e përkushtimit maksimal në mënyrë […]