Provimi Pascal për klasat e nënta.

CEMC(Centre for Education in Mathematics and Computing) është zyre e universitetit Kanadez Waterloo që zhvillon dhe administron shumë gara të njohura ndërkombëtarisht me qëllim ndihmesën në frymëzimin e gjeneratës së ardhshme të studenteve,zhvillimin e interesit,dashurisë për matematikën dhe kompjutërin. Një ndër këto gara është dhe provimi “Pascal” i organizuar për klasat e nënta,ku u jep…